Taxi nodig vanuit Delft naar het ziekenhuis?

Personenvervoer Ziekenhuis en Zorginstellingen

Medisch vervoer ofwel ziekenvervoer is vervoer naar- en van een ziekenhuis, een zorgverlener of een instelling. In sommige gevallen wordt dit ziekenvervoer vergoed door de zorgverzekeraar. In de meeste gevallen hangt dit af van het soort vervoer, de ziekte die u heeft en waar u naar toe moet. Bent u op zoek naar medisch zittend ziekenvervoer dan bent u aan het juiste adres bij ALLTax. Heeft u een afspraak bij uw dokter, of moet u naar een specialist, een fysiotherapeut of voor revalidatie naar een revalidatiecentrum? Onze chauffeurs zorgen voor veilig, betrouwbaar maar bovenal comfortabel vervoer en dat doen wij tegen de scherpste prijs.

DSW zittend taxivervoer

De Delftse Taxicentrale ALLTax voert zittend ziekenvervoer uit voor ziekenfonds verzekeraar DSW. (Delfland, Schieland, Westland). Dit zittend ziekenvervoer kan worden uitgevoerd voor iedereen die is verzekerd bij ziekenfondsverzekeraar DSW. U kunt op de website van DSW nakijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor dit zittende ziekenvervoer.

Natuurlijk kunnen wij ook personen die niet verzekerd zijn bij DSW zittend ziekenvervoer aanbieden tegen een hele scherpe prijs. Wij kunnen dit ziekenvervoer uitvoeren naar elk ziekenhuis in Nederland en de Benelux. Een aantal ziekenhuizen waar wij vaak personen naar toe vervoeren zijn onder andere het:

 • Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft
 • Erasmus MC in Rotterdam
 • AMC in Amsterdam
 • Langeland ziekenhuis in Zoetermeer
 • IJsselland ziekenhuis in Capelle aan de IJssel
 • Radboud ziekenhuis in Nijmegen
 • Rijnstate in Arnhem

Voor elk zittend ziekenvervoer per taxi, naar elke plaats in Nederland of de Benelux, kunt u bij ALLTax een afspraak maken. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel wordt vervoerd tegen een scherpe prijs.

Zorgvervoer op zijn best

Al sinds 1986 in de Delftse Taxicentrale ALLTax bekend in de Delft en omstreken. Wij verzorgen personen- én zorgvervoer binnen en buiten de regio Delft. De chauffeurs van ALLTax staan garant voor hun efficiëntie, stiptheid, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. Naast hun altijd aanwezige aandacht, zullen zij extra aandacht geven aan alle taxi reizigers die extra aandacht nodig hebben zoals bij zorgvervoer of zittend ziekenvervoer. Wij voeren veel zorgvervoer uit naar- en van de zorginstellingen Pieter van Foreest. Zo rijden onze chauffeurs vaak naar: de Bieslandhof in Delft; Akkerleven in Schipluiden en Dagverzorging Plus Die Buytenweye in Delft. Moet u na een ziekenhuisopname langdurig revalideren bij Pieter van Foreest dan zult u vaker naar het revalidatiecentrum moeten komen. Wij bieden comfortabel taxi vervoer voor een heel scherpe prijs. U kunt dit taxivervoer aanvragen voor een langere periode. Het voordeel hiervan is dat u zich over het vervoer van en naar Pieter van Foreest geen zorgen meer hoeft te maken.

  OFFERTE AANVRAAG

  Uw naam (verplicht)
  Bedrijfsnaam (verplicht)
  Emailadres (verplicht)
  Telefoonnummer (verplicht)
  Uw wensen (Datum, tijdstip, duur, speciale wensen, enz.)
  Privacyverklaring Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van ALLTax.nl.

  Taxidiensten Taxicentrale Alltax Delft