Goedkoop met taxi Delft naar Schiphol €85,-*

Bent u op zoek naar een taxi die u vanuit Delft naar Amsterdam Airport Schiphol kan brengen of van vliegveld Schiphol komt ophalen om u naar uw woonplaats Delft of een hotel in Delft te brengen? Taxicentrale ALLTax, een begrip in Delft en omgeving, berekend voor het vervoer vanaf uw huisadres in Delft naar Schiphol Airport (en vice versa) een vastgesteld tarief van € 85,- als u 24 uur van te voren uw taxirit besteld. U wordt dan, door één van onze professionele chauffeurs, voor uw deur opgehaald en voor de vertrekhal van Schiphol Airport afgezet. Wanneer u moet worden opgehaald op Schiphol Airport, staat de taxi voor u klaar bij de aankomsthal. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw vervoer waardoor uw reis ontspannen kan beginnen of eindigen. Ook voor zakelijk vervoer naar een van de kantoren op Schiphol Airport of in Hoofdorp hanteren wij dezelfde scherpe prijs.

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar een hotel in Delft of omgeving

Heeft u een hotel geboekt in Delft en wilt u worden opgehaald op Schiphol met een taxi? Onze professionele chauffeurs halen u op in een luxe en comfortabele taxi bij de aankomsthal van Schiphol en brengen u naar de entreehal van uw hotel in Delft. Als u overnacht in Hotel Schiphol aan de A4 en u wilt vanuit Delft daar naar toe gebracht worden kunt u ook gebruik maken van de chauffeurs van ALLTax. Voor het vervoer vanaf Schiphol naar een hotel in Den Haag, Zoetermeer of Amsterdam kunt u ook bij ons terecht. De chauffeurs van taxicentrale ALLTax weten uitstekend de weg op luchthaven Schiphol, in Delft maar ook in Amsterdam, Den Haag en Zoetermeer. Zij brengen u veilig en zonder omwegen precies waar u zijn wilt.

Taxivervoer vanuit Delft naar elke luchthaven in en buiten Nederland

Bij Taxicentrale ALLTax kunt u een taxi bestellen voor taxivervoer naar de luchthaven waarvandaan uw vliegtuig vertrekt of aankomt. Dat kan dus elke luchthaven in Nederland zijn zoals Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Groningen of Maastricht. Maar wij kunnen u ook brengen of halen op Düsseldorf Airport, Weeze Airport, Brussel Airport of vliegveld Charleroi. Eén van onze professionele taxichauffeurs haalt u op en brengt u daar waar u zijn moet. Op de vliegvelden wordt u opgehaald bij de aankomsthal en vandaar rechtstreeks naar uw huis of het hotel gebracht. Wanneer u van thuis of vanaf uw hotel reist wordt u uiteraard thuis of bij uw hotel opgehaald en rechtstreeks naar het vliegveld gebracht waar u wordt afgezet bij de vertrekhal. Het betalen van de taxirit kan per pin of met een creditcard.

  OFFERTE AANVRAAG

  Uw naam (verplicht)
  Bedrijfsnaam (verplicht)
  Emailadres (verplicht)
  Telefoonnummer (verplicht)
  Uw wensen (Datum, tijdstip, duur, speciale wensen, enz.)
  Privacyverklaring Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van ALLTax.nl.

  Taxidiensten Taxicentrale Alltax Delft