Goedkoop met taxi Delft naar Rotterdam The Hague Airport €27,50*

Zoekt u een taxi vanuit Delft naar Rotterdam The Hague Airport of vice versa? De chauffeurs van ALLTax zorgen ervoor dat u uiterst comfortabel én op tijd op de plaats van uw bestemming aankomt. U wordt in Delft bij u thuis of in uw hotel opgehaald en met een luxe taxi veilig én zonder omweg vanuit Delft naar Rotterdam The Hague Airport gereden. Bent u voor personeel van uw bedrijf op zoek naar speciaal taxivervoer vanaf Rotterdam Airport naar het techpark in Delft? Of wilt u dat wij uw zakenrelatie ophalen op Rotterdam The Hague Airport of juist naar Rotterdam Airport brengen? Onze taxi chauffeurs staan voor u klaar. Het personeel van uw bedrijf of uw zakenrelatie wordt op de afgesproken tijd opgehaald op Rotterdam The Hague Airport en wordt afgezet bij uw bedrijf of in de hal van het hotel waar zij verblijven.

Woont u in Delft en gaat u met het vliegtuig op vakantie?

Wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat is het fijn als u niet hoeft te parkeren op een parkeerplaats bij het vliegveld. Parkeren bij een Airport, ook bij Rotterdam The Hague Airport, kost namelijk veel geld. Dan kunt u beter een taxi bestellen bij Taxicentrale ALLTax. Eén van onze professionele chauffeurs haalt u thuis op en draagt er zorg voor uw bagage wordt ingeladen. Bij het vliegveld helpt hij u ook met het uitladen van uw bagage. Het maakt eigenlijk niet uit of de chauffeur u naar Rotterdam The Hague Airport moet brengen of naar een ander vliegveld in Nederland of daarbuiten, hij brengt u veilig en zonder omwegen naar dat vliegveld en zorgt ervoor dat u daar op tijd aankomt. Wij accepteren betalingen met pin of creditcard.

Airport Taxi vanuit of naar Delft of omgeving

Airportvervoer regelt u wanneer op reis gaat met het vliegtuig met uw hele gezin. Maar ook wanneer u met het vliegtuig met zakenreis gaat of een zakenrelatie op bezoek krijgt. Als u in Delft woont en via Rotterdam Airport vliegt dan kunt u voor een vast tarief van maar € 27,50 per rit van Delft naar Airport Rotterdam (of vice versa) worden gereden door ALLTax. Dit tarief geldt als u 24 uur van te voren uw taxirit heeft gereserveerd. Onze professionele taxichauffeurs kunnen u ook naar Amsterdam Airport Schiphol of Maastricht Airport brengen. Eigenlijk kunnen wij u naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland of België rijden. Dat doen wij uiteraard tegen een zeer scherpe prijs, met enkel A klasse wagens en professionele chauffeurs.

  OFFERTE AANVRAAG

  Uw naam (verplicht)
  Bedrijfsnaam (verplicht)
  Emailadres (verplicht)
  Telefoonnummer (verplicht)
  Uw wensen (Datum, tijdstip, duur, speciale wensen, enz.)
  Privacyverklaring Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van ALLTax.nl.

  Taxidiensten Taxicentrale Alltax Delft