Directie & VIP vervoer in de regio Delft!

Directievervoer en Chauffeursdiensten

Wij verzorgen al 35 jaar Personenvervoer en VIP Service Vervoer en wij zorgen ervoor dat u correct en veilig wordt vervoerd naar uw bestemming binnen Europa. Voor € 45,- per uur + 0,25 eurocent per kilometer inclusief 9% BTW huurt u bij ons een Mercedes E-Klasse Avantgarde Prestige Plus met privéchauffeur, voor de hele dag of een dagdeel van minimaal 3 uur. Voor € 35,- per uur, exclusief 21% BTW huurt u bij ons een privéchauffeur, u wordt dan in uw eigen auto, door heel Europa vervoerd.

VIP-vervoer

ALLTax is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor personenvervoer. Wilt u er zeker van zijn dat u veilig en op een zeer luxe en comfortabele manier op de plaats van uw bestemming aankomt maak dan gebruik van één van onze privéchauffeurs of directiechauffeurs. Zij kunnen u vervoeren in uw eigen auto maar u kunt bij ons ook een E-klasse Mercedes huren met privéchauffeur. Onze chauffeursdiensten kunnen wij aanbieden voor zowel zakelijke- als privéritten. Onze chauffeurs kunnen u met uw eigen auto, uw eigen bedrijfswagen of één van onze luxe E-klasse Mercedessen vervoeren door heel Europa. U geeft uiteraard zelf aan wat de gewenste bestemming is en waar u uw tussenstops wilt houden. ALLTax voor luxe VIP-vervoer voor uzelf of voor een zakenrelatie. Bij ALLTax zorgen wij voor de beste service en de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Directie vervoer

ALLTax heeft inmiddels jarenlange ervaring met VIP- en Directievervoer op hoog niveau. Wij zijn dan ook perfect in staat om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Wij bieden niet alleen directievervoer op hoog niveau aan maar verzorgen ook het vervoer van en naar congressen, bijeenkomsten, vergaderingen en workshops. Gaat u met uw zakenrelatie uit eten, dan kunt u ook gebruik maken van ons speciale directie- of VIP-vervoer. Onze chauffeur kan u overal naar toe rijden en u kunt zich onderweg optimaal voorbereiden op uw afspraak. Wilt u dat onze chauffeur tijdens het wachten een boodschap voor u doet of iemand anders ophaalt of wegbrengt dan is dat ook mogelijk.

Chauffeursdiensten

Al sinds 1986 is ALLTax een begrip in Delft en omstreken voor het leveren van chauffeursdiensten. ALLTax levert chauffeursdiensten aan personen en bedrijven. U kunt bij ons een privéchauffeur, een VIP-chauffeur of een directiechauffeur huren. Deze kan u vervoeren met uw eigen auto of met één van onze luxe E-Klasse Mercedessen. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en zorgen voor uitstekend vervoer voor uzelf of één van uw zakenrelaties.

  OFFERTE AANVRAAG

  Uw naam (verplicht)
  Bedrijfsnaam (verplicht)
  Emailadres (verplicht)
  Telefoonnummer (verplicht)
  Uw wensen (Datum, tijdstip, duur, speciale wensen, enz.)
  Privacyverklaring Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van ALLTax.nl.

  Taxidiensten Taxicentrale Alltax Delft

  Taxicentrale Alltax Delft